Regisztráció

A versenyre az egyetemi, főiskolai hallgatókon túl a tapasztalt szakemberek jelentkezését is várjuk.

A regisztrációhoz diákcsapatok számára egyedi kód szükséges, amelyet iskolád helyi szervezőjétől tudsz beszerezni. Nem diák csapatként a regisztrációt közvetlenül érheted el.

A sikeres csapatregisztráció feltétele, hogy ugyanazzal a kóddal mind a három csapattag beregisztráljon.

Ha nem találod, vagy nem éred el iskolád helyi szervezőjét, írj az nng@programozoverseny.hu címre!

A versenyre regisztráló csapat akkor minősül diákcsapatnak, ha mindhárom tagja aktív nappali hallgatói jogviszonnyal rendelkezik felsőoktatási intézményben.

Amennyiben akár csak 1 tag sem aktív nappali hallgató, a teljes csapat a "Nem vagyok diák" gombra kattintva kezdje meg a regisztrációt!

A verseny selejtezőjén a diák és nem diák csapatok külön rangsort alkotnak. A döntőbe jutás a jelentkezés arányában történik. Például jelentkezik 60 diák és 40 nem diák csapat, így a döntőbe 6 diák és 4 nem diák csapat jut tovább.

Regisztráció

Szervezők

A versenyre jelentkezni iskolád szervezőjénél tudsz. Részvételi díj nincs! Az iskolád helyi szervezőjénél kapod meg a regisztrációs kódot, mellyel Te és 2 csapattársad REGISZTRÁCIÓS oldalunkon tudtok jelentkezni. Amennyiben nem találod az iskolád szervezőjét, írj az nng@programozoverseny.hu címre a jelentkezéshez.

Jelentkezési határidő: 2016. október 24. éjfél

A következő felsorolásban az ISKOLÁK betűrend szerinti sorrendjében találjátok helyi
szervezőinket, akiknek ezúton is köszönjük munkájukat!

Támogatók